Vi erbjuder en bred tjänsteportfölj från tidigt skede till eftermarknad. Lite förenklat kan vi säga att vi skapar nöjda medarbetare och kunder.

I samverkan med ett antal bostadsutvecklare har vi utvecklat och förfinat lönsamma och framgångsrika projekt.

Titta vidare och se vad vi kan hjälpa dig med i ditt projekt!

Creative

Vi skräddarsyr ett attraktivt och fungerade inredningssortiment i dina bostäder. Vi är med dig genom upphandling och prissättning. Ja, vi är faktiskt med de flesta av våra kunder till avslut. På så vis vet vi att det vi gör tidigt fungerar hela vägen.

En bra början leder ofta till ett gott slut därför vill vi vara med från början. Vi varken kan eller vill göra allt, men av erfarenhet vet vi att om var och en får nyttja sin specialistkompetens och vara med från start minimerar vi sena justeringar och ofta kostsamma och tidspressade processer. Ju tidigare vi är med, ju smidigare och roligare blir projektet. 

Consulting

När din organisation behöver förstärkning rycker vi ut. Genom åren har vi skaffat oss en bred förståelse och kunskap inom de olika stegen genom en byggprocess. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Vi förbereder system för säljstart, vi arrangerar kundkvällar, vi hjälper dina kunder med sina inredningsval, vi utför inredningsbesiktningar, stomvisningar och nyckelöverlämningar och vi kan fungera som ett rent bemanningsföretag för att kapa dina toppar internt.

Service-koordinator

Vårt jobb är inte klart för att vi har lämnat över nyckeln. Det är tryggt och smidigt för dig och din bostadsköpare att fortsättningsvis få vår support under garantitiden. Vi axlar ditt ansvar och vi för statistik för att förbättra och förfina din byggprocess framåt.

Vår fleråriga byggerfarenhet stärker oss i dialogen med bostadsköparen och entreprenören. Vi tar emot ärenden, utvärderar dem, fördelar dem rätt i projektorganisationen, håller dialogen igång och följer upp till avslut. Vi är tillgängliga och tydliga, snabba till återkoppling.

Vi är proaktiva och drivs av utveckling därför är vi också så nördiga och intresserade av statistik och uppföljning. Arbetet med eftermarknad ger oss ofta tankar, idéer och erfarenhet som skapar morgondagens lyckade projekt.

Construction Crew

Duktiga medarbetare är vår grej.  En förfrågan om arbetskraft till en byggarbetsplats ledde till vår utökade tjänst Construction Crew. Vi är ju som sagt duktiga på att nosa fram duktiga medarbetare och vi är verksamma inom bygg så varför inte? Idag bemannar vi ett antal byggarbetsplatser med kompletterande hantverkare och grovarbetare.

Vad behöver du hjälp med, stom-lag, personal för stomkomplettering, duktiga snickare eller rent av byggledning? Vårt nätverk är stort och får vi tjata lite till så är vår styrka duktiga medarbetare – hör av dig!

Interior

Vi gör din vision levande. Vi hjälper bostadsköparen förstå och lära känna projektet. Vi skapar visningshem. Vi formar drömmen om ett nytt boende och vi iscensätter livet tilltänkt att fylla rummen längre fram.

Digitala bilder och miljöer är fantastiska, men det finns inget som slår känslan av att kliva in i ett vackert hem. Här kan vi känna, se, röra och höra. Upplevelsen blir aldrig bättre och mer verklig.

Vi utgår alltid utifrån projektets förutsättningar. Vi anpassar rummen utifrån målgrupp och kreativ brief. Genom oss kan du både köpa och hyra inredningar. För att ytterligare underlätta för dig, erbjuder vi också en återköpsgaranti.

Följ oss på instagram